top

TeleNordic Communication

En dansk ejet og drevet virksomhed siden 2002.

Det er egentligt meget simpelt...

...hos TeleNordic vil vi gerne tilbyde kunderne et attraktivt alternativ til de traditionelle teleselskaber.

Vi forsøger, at udnytte nutidens teknologi bedst muligt og derved skære ned på telebranchens traditionelle salgs- og administrationsomkostninger. 
Samtidig vil vi gerne gøre telefoni mere gennemskuelig for den enkelte bruger og give muligheden for at man kan betjene løsningen selv 24/7/365.

Vi skaber kundeforhold via personlige relationer. Vores kunder indgår i et sparrings- og rådgivningsforløb, hvor en fast tilknyttet
personlig produktspecialist får et indgående kendskab til virksomhedens daglige kommunikationsrutiner og mønster.

Telavox forhandler i Danmark.

Vi støtter Danish Support Group Ukraine i deres arbejde for at gøre forholdene mere sikre i Ukraine.

lidt mere om os...


More Action, Less Admin...
 
TeleNordic leverer en komplet erhvervsløsning af smart telefoni, IP, mobil, omstilling og chat på en unik intuitiv brugerflade. Brugeren kan f.eks. let selv ændre åbningstider, indtale nye lydbeskeder, op/ned gradere datapakker, aktivere/ændre/lukke SIM og meget mere uden at kontakte kundesupport.
Løsningen tilgodeser kunders helt særlige behov og ønsker, og kan levere features, finesser og brugerfærdighed som præcis gør en forskel. Et dagligt redskab, som skaber værdi for dig og dine kunder.
 
Vi har leveret løsninger - hvor andre ikke har haft de samme tekniske beføjelser - det har bl.a. været til NGO organisationer, virksomheder med unikke krav eller til virksomheder med en mere basal løsning, men hvor alle de avancerede features selvfølgelig stadig er tilgængelige. Alle får vores unikke intuitive løsning, som brugerne kan anvende fra dag ét, uden en lang og tidskrævende oplæring.
 
Vores force og det vi er anerkendt for i markedet, er vores personlige tilgang, sparring, rådgivning og samarbejde med vores kunder og netværk i SME segmentet. Det gælder såvel den helt nystartede enkeltmandsvirksomhed til mellemstore virksomheder evt. med flere lokationer i Danmark eller i de nordiske lande.
 
Med godt 30 års erfaring - tidligere med egen mobil-, fastnet- og IP-telefoni - blev telemarkedet i 2020 nøje gennemgået for et nye virksomhedskoncepter og samarbejdspartnere. Kravene skulle være et alternativ til de almindelige kendte kommercielle teleoperatører og teleleverandører som havde potentiale og visioner for ny måde at tilbyde fremtidig kommunikation på. Her faldt valget klart på Telavox AB som vi i dag forhandler.
 
Telavox AB er Nordens største og førende leverandør af cloud baseret erhvervstelefoni og er repræsenteret i alle de Nordiske lande, England, Tyskland, Portugal, Spanien og USA. Deres udviklings afd. består af mere end 100 softwarespecialister og ingeniører.
Telavox er optaget i The Forrester Wave Q3 2023. Telavox er blevet anerkendt som en af verdens førende UCaaS-leverandører af Forrester, et uafhængigt analyse og forskningsinstitut og er den eneste europæiske leverandør i rapporten. Forrester Wave er en omfattende guide for virksomheder, der leder efter ny teknologi og overvejer deres muligheder i et komplekst marked. Rapporten er baseret på Forresters analyse af hele markedet for virksomhedskommunikation.

Vi skaber kundeforhold via personlige relationer. Vores kunder indgår i et sparrings- og rådgivningsforløb, hvor en fast tilknyttet personlig produktspecialist får et indgående kendskab til virksomhedens daglige kommunikationsrutiner og mønster.

Jeg har med fornøjelse samarbejdet med TeleNordic i mere end 15 år. Produkterne er gode og ærlige – og forretningen drives elegant med et højt niveau af service og vejledning. Keep it up!

Martin Dan, DAN®

Hvad siger kunderne?